Hjemreise for stavkirke?

24. april 2015

Etter å ha blitt bygd i Orkdal for 122 år siden, ser det ut til at stavkirken som både har vært en del av verdensutstilling og Little Norway kan bli fraktet hjem igjen.
I så fall blir det et flott trebygg med en helt spesiell bakgrunn som kommer tilbake til hjemlandet, slik norskamerikanere av og til gjør.

Se saken på ABC startsiden, med link videre til video fra bygningen.

Det blir spennende å se om stavkirken finner veien hjem.

Trefaglig skjer det mye bra i Trøndelag, og i første omgang er det TREseminar i Trondheim 6. mai.

Nytt Fra Foreningen

Rapport frå vår medlemundersøking Norsk Bygdesagforening har gjennomført ei undersøking blant sine medlemmer. Den omhandlar både interesse for tenester som foreininga tilbyr og aktivitet blant våre medlemmar fordelt på dei ulike fylka.

Nytt design på Sagbladet Norsk Bygdesagforening i samarbeid med Forglemmegei Reklame har endra lay-out på Sagbladet. Medlemsbladet trong ei oppgradering og eit meir moderne uttrykk. Håpar medlemmar, abonnentar og annonsørar likar den nye utgåva av bladet. Sjå bilde.

Vil du ha annonse på nettsida vår? Du kan no velge om du ønskjer bannerannonse nederst på sida med logo og direkte link til eiga heimeside eller du vil ha ei rubrikkannonse slik som Sæteråsen Sag no har kjøpt. Vi håpar på god respons på tilbodet frå medlemmar, utstyrsleverandørar og andre.

Ny avtale om kjøp av arbeidskle Gunstig avtale på kjøp av arbeidskle for medlemmar

Sagbladet

Sagbladet kommer ut i postabonnement 4 ganger i året til medlemmer i Norsk Bygdesagforening. (ISSN 1894-0757Sagbladet)
Du kan også abonnere på Sagbladet uten å være medlem.
Vil du bli abonnent? Send en e-post til norbygd@online.no

Abonnementspris pr år kr. 600,-